Rob van Holsteren

Dit ben ik!

 Het liefst ben ik 24/7 per dag bezig. Ik heb zelf momenteel een kantoorbaan als marketing manager van een internationaal bedrijf. Daarnaast verdiep ik mij graag in sterrenkunde, fotografie en koken. Welkom op mijn website en leuk dat je er bent!

Waar sta ik voor?

Iedereen heeft wel iets waarvoor hij of zei warm loopt in het leven. Ik geloof namelijk dat wij op aarde zijn gekomen voor een doel. En ik heb met mijzelf afgesproken dat ik er elke dag alles aan zal doen om dat doel na te streven. Bij het nastreven van dit doel, wil ik andere ook graag inspireren. Het maakt namelijk niet uit wat je wilt bereiken of doen in het leven, het is belangrijk dat je er volledig voor gaat en je echt visualiseert dat je dagelijks gelukkig bent. Doe daarom meer van wat je gelukkig maakt.

 

 

Do what makes you happy

Bedankt voor je bezoek

Inspireren delen is wat ik graag doe. Daarom wil ik je van harte bedanken voor het bezoeken van mijn pagina en ik hoop hiermee een positieve bijdrage gehad te mogen hebben aan jouw dag. Daarom wens ik je vanzelfsprekend een fijne en gelukkige dag toe, en wil ik je uitnodigen om er wat moois van te maken.